Optredens

Het werkt heel simpel, u zegt wat u zoekt en wij proberen daar de beste muzikale oplossing voor te vinden. Van bruiloft tot borrel, van personeelsfeest tot theatervoorstelling op maat. We werken samen met een professionele regisseur Majanka Frohlich.

Wij verzorgden de opening van het nieuwe Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Of het 40-jarig jubileum van Theater Flint in Amersfoort met Paul de Munnik en Martin Buitenhuis (Van DIk Hout), een muzikale reis langs 40-jaar geschiedenis. De opening van een nieuw appartementen complex Pontsteiger in Amsterdam. Een sister act- opening voor een verzorgingstehuis in Oudewater. Een slagwerkshow tijdens de presentatie van een nieuwe 3D printer in Chicago. Je kunt het zo gek niet verzinnen!


Drumles

Ik krijg regelmatig aanvragen voor drumles of percussieles. Ik vind het leuk om samen te zoeken naar jouw interesse, welke muziek past het best bij jouw en wat kan ik doen om jouw verder te helpen. Ik hoop altijd mijn enthousiasme voor het instrument door te geven.How do we meet?

Want to talk music? Want to take a lesson? Want to book a band? Feel free to contact me:

info@jeroenvrolijk.nl